Hoe het werkt

Hoe werkt crowdfunding

crowdfundnederland.nl is een nieuwe Nederlandse website welke is opgestart om startende ondernemers en bedrijven te ondersteunen bij hun zoektocht naar startkapitaal voor hun hun idee, bedrijf of nieuwe kans.


Het achterliggende concept van crowdfundnederland.nl bestaat uit de combinatie van crowdfunding met toegang tot investeerders die geïnteresseerd zijn in uw project.
Maar uiteraard kan dit ook om een goed doel, persoonlijke financele problemen, of om een ander doel te steunen.
We lezen steeds vaker over mensen die de weg tijdelijk kwijt zijn, of een nieuwe kans nodig hebben.
Principe is gewoon dat als ik u vraag om €1000, - u zult zeggen sorry meneer, maar ik ken u niet, vertel me graag wat meer, en dan wellicht neem ik het in overweging.

Als ik dit nu eens verander in €1,- dan krijg ik deze direct van u, en dat principe is nu het principe van crowdfunding, met z'n allen een kleine donatie of investering, zodat de ander net die kans krijgt die hij normaal niet had gekregen.
Crowdfundnederland.nl biedt de mogelijkheid om fans en investeerders gezamenlijk te betrekken bij de financiering ideeën, maar dit kan ook een hulpactie of financieel probleem zijn.
Crowdfundnederland.nl biedt ondernemers , maar ook particulieren en verenigingen een nieuwe en innovatieve manier om startkapitaal en investeerders op te halen aan, die bovendien ook kosteneffectief en tevens marktgericht is.
Investeerders kunnen op hun beurt de ondernemingen vanaf de beginfase volgen en zo op eenvoudige en transparante wijze investeren.
Heb je een goed idee maar geen startkapitaal? Schrijf jezelf hier dan in!

Hoe werkt het?
crowdfundnederland.nl is een crowdfunding platform dat ondernemers ondersteunt in hun zoektocht naar startkapitaal, investeerders maar ook andere betaalbare professionele diensten aanbiedt.

  • Aan de hand van enkele eenvoudige stappen kan een ondernemer zijn project aanmaken op het crowdfundnederland.nl platform.
  • Het volstaat om een korte beschrijving te geven van het project, en het benodigde bedrag om dit project te verwezenlijken.
  • Zodra het project is aangemaakt en voldoet aan de regels van onze website, gebeurt er een zgn. screening door het team van crowdfundnederland.nl.
  • Zodra het project genoeg stemmen heeft komt het sowieso in aanmerking voor crowdfunding, en dan zal de online funding starten via onze website.
  • De crowdfundnederland.nl investeerders kunnen door middel van relatief kleine bedragen de ondernemer financieel steunen, in ruil voor zgn. beloningen of toezeggingen.
  • Wanneer de financiering 100% succesvol is, en het doel is bereikt , zal de ondernemer over het opgehaalde bedrag kunnen beschikken.

Onze website hanteert het principe van alles of niets, een project zal dus uitsluitend succesvol zijn als ten minste het minimum vooropgestelde bedrag wordt opgehaald.

Wordt het minimumbedrag niet bereikt binnen de vooropgestelde termijn zullen alle investeerders hun inleg volledig terugontvangen.

Kosten:Inschrijven is gratis, voor het plaatsen van een project  € 25,00 (Voor de eerste 50 projecten betalen wij de inschrijfkosten), en bij een succesvol project vragen wij 3 % commissie.

Hiermee zijn we echt de goedkoopste crowdfund website van Nederland!

Onze website maakt momenteel gebruik van Paypal adaptive payment API, Klik op de link om meer te weten over hoe dit functioneerd.